Sayfalar

17 Ağustos 2010 Salı

35,5 Sezona Hazır



Önemli yabancılarını takımda tutmayı başaran Pınar Karşıyaka, yıllardır yaşadığı kadro derinliği sorununu bu sene çözmüşe benziyor.

Ahmet Erdoğan;1.86 boyunda 23 yaşındaki oyuncu kurucu, asist konusunda takıma büyük artılar sağlayacak.


Ahmet Erdoğan

Osiris Eldridge; Illionis Stade mezunu olan 1.90 boyunda 22 yaşındaki oyuncu, Ryan Toolson’dan boşalan yeri doldurmaya çalışacak. Amerika Kolej Ligi’nde çeşitli başarıla imza atmış oyuncu, savunma özelliğinin yanında 3 sayılık atışlarıylada tanınıyor. Ayrıca Eldridge’in bir de smaç şampiyonluğu bulunuyor.


Osiris Eldridge

Reha Öz; Daha önce İTÜ, Mersin BŞB ve Aliğa Petkim formaları giyen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Osiris Eldridge’le şutör guard pozisyonunu paylaşacaklar.


Reha Öz

Uluğ Kaçaniku; 25 yaşındaki oyuncu Darüşşafaka Cooper Tires’dan takıma katıldı. Geçen Sezon Darüşşafaka’da 16 maçta 5,81 sayı, 2,2 ribaund ve 0,5 asist ortalamalarını tutturan basketbolcu, kariyer rekorunu ise geçen sezon Efes Pilsen’e attığı 20 sayıyla kırdı.

Jovo Stanojevic; 33 yaşındaki deneyimli pivot bu sene Karşıyaka’nın işine çok yarayacak. Daha önce Türkiye tecrübeleride bulunan Stanojevic’in Prokom Trefl Sopot ve Alba Berlin’le lig şampiyonlukları bulunuyor.

Pınar Karşıyaka 2010 - 2011 Kadrosu;

Ahmet Erdoğan – PG - 23
Serkan Menteşe – PG - 19
David Rae Leonard Holston – PG - 24
Osiris Eldridge – SG - 22
Reha Öz –SG -32
Uluğ Kaçaniku – F - 25
Birkan Batuk – F - 20
Alper Saruhan – F - 28
Andre Jermaine Smith – PF - 25
Furkan Aldemir – PF - 19
Jovo Stanojevic – C - 33
Onur Çalban – C – 17

Pınar Karşıyaka’nın bu sene ki en büyük rakipleri Banvit, Galatasaray Cafe Crown ve mali darboğazda olan Türk Telekom.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder