Sayfalar

13 Ağustos 2010 Cuma

Medical Park Trabzonspor İçin Yeni Heyecan


Kurt hoca Doğan Hakyemez’in Genel Direktörlük görevinde olduğu Medical Park Trabzonspor bu sene Beko Basketbol Ligi’ne merhaba dedi. Türkiye Basketbol 2.Ligi’nden bu sene yükselen takım transferleriyle ve canlılığıyla lige heyecan getirecek.

Takımın baş antrenörlüğünü Alaeddin Yakan yaparken, takım maçlarını Trabzon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda oynuyor.


Doğan Hakyemez

Medical Park Trabzonspor’un yeni Transferleri;

Michael Wright, Türk Telekom ve Beşiktaş Cola Turka’dan tanıdığımız 30 yaşındaki yıldız oyuncu takımın en büyük transferi. 1998’de Dünya Şampiyonu olan ABD Genç Milli Takımı’nın en skorer oyuncusu olan Wright’ın takıma müthiş destek vereceği kesin.

Derrick Obasohan, 29 yaşındaki ABD doğumlu Nijerya’lı basketbolcu çok büyük bir skor opsiyonu olacak. Daha önce Fransa Ligi Sayı Liderliği mevcut. 2006 FIBA Dünya Şampiyonası’nda da Nijerya adına sahaya çıkmıştı.


Derrick Obasohan

Vuk Radivojevic, oyun kurucu mevkiine takviye edilen Sırp basketbolcu. Oyuncunun en önemli özelliği; ilk adımının hızlılığı sayesinde kolay adam geçmesi ve adam eksiltmesi.

Ersin Görkem, 33 yaşındaki milli basketbolcu takıma tecrübe katacak. Milli formamızlada görmeye alışık olduğumuz Görkem savunma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Tabi Kepez Belediye forması giyerken Türkiye Kupası Finali’nde Efes Pilsen potalarına 30 sayı bıraktığınıda unutmamak lazım.

Evren Büker, özellikle geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown takımında çıkış yapan forvet pozisyonundaki oyuncu, Medical Park Trabzonsporun en önemli yerli transferlerinden biri.


Doğan Hakyemez - Alaeddin Yakan

Sezonun başlamasıyla Medical Park Trabzonspor’un neler yapabileceğini göreceğiz. Onlarında söylemiyle, yeni sezonda ilk 8’i zorlyacaklar gibi gözüküyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder