Sayfalar

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Mesut'u İtinayla Seyretmek

Geçen sene Ronaldo, Kaka, Alonso gibi yıldızları alıp şov yapan Los Galacticos, bu sene ise sağlam bir şekilde geleceğe yatırım yaptı. Türk asıllı yıldız Mesut Özil'i de kapan İspanyol ekip hücum hattını deyim yerindeyse cümbüşe çevirdi. 16 milyon euro ya transfer edilen Türk asıllı yıldızı ise izlediğimizde herkesin içi gidiyordur eminim. Hâla nasıl böylesi büyük bir yeteneği kaçırırız ben anlamıyorum. Son 10 seneye damgasını vuracak bu elemanı sadece Türk futbolunun içindeki bir kaç pis kabadayı yüzünden kaybettik. Hem de en ihtiyacımız olan çıkış aradığımız, takımı saha içinde yönetebilecek bir adamdı bu.


Bir de geçenlerde hazırlık maçında Almanya formasıyla kaptan çıkan Serdar Taşçı var. Hani bizim eziyetle solbek Hakan Balta yı izlediğimiz, yıllardır özenle 2 maç arka arkaya oynasın diye iddaa lara girdiğimiz Gökhan Zan ve Servet in oynadığı, 4. , 5. yedeğe düşünüp de adam bulamadığımız savunma hattınada oynuyor bu çocuk.



Tabi burada Almanyayı da kutlamak lazım. Dünya kupasında hemen hemen saysak saf kan Alman sayısı 10 u geçmez. Devşirmelerle sağlam yerlere oynuyorlar her seferinde. Bir de bize bak. Hâla tartışıyoruz Aurelio nasıl milli takımda oynar. Yetiştir kardeşim. Gereksiz şeyleri tartışacağına alttan oyuncu yetiştir. Yarı nüfusuna sahip ülkeler bile seni ikiye katlayıp önüne geçerken sen hâla böyle yıldızları kaçırıyorsan, oyuncu yetiştiremiyorsan utanacaksın!


Neyse bu konuları deşersek sinirlerim iyice fırlayacak. Biz en iyisi Mesutları Almanyalarda, Erenler, Gökhanları, Hakan Yakınları İsviçrelerde izleyelim. Yoksa Türk futbolu neyi tartışcak? Biz neyi yazacağız söyleyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder