Sayfalar

26 Ağustos 2010 Perşembe

Sarı, Kırmızı, Lacivert, Bordo, Mavi Balonlarımı Patlattılar Anne!

Helsinki 0-4 Beşiktaş (0-2)



2-0 ın rövanşında rakibini deplasmanda ezerek 4-0 yenen Beşiktaş adını gruplara yazdırdı. Suni çimde yapılan maçta rakibin ataklarını savuşturan Beşiktaş'ta kaleci Cenk'in güzel oyunu güven verdi. Rakibini yabancı yıldızlarıyla vuran Beşiktaş da Quaresma(15) , Guti(67), Necip(77), Holosko(90) golleri kaydetti. Ayrıca Quaresma nın müthiş golü, Guti'nin Beşiktaş formasıyla attığı ilk gol ve Necip'in geleceğe güven veren gelişimi maçtan diğer dikkat çeken olaylardı.


Trabzonspor 1-2 Liverpool (0-1)

Alkışlar Trabzonspor'a
Maça hızlı başlayan ve aradığı golü Teofilo(4) nun ayağından bulan Trabzonspor tecrübesizliğine yenildi. İlk yarıyı rakibi karşısında üstün tamamlayan Bordo-Mavili ekip Giray'ın kendi kalesine(83) ve Kuyt(88) ın attığı gollere engel olamayarak elendi. Ama yine de İngiliz devi karşısında oynanan futbol Trabzonspor adına olumluydu.


Karpaty Lviv 1-1 Galatasaray (2-2)



Seneler önce Avrupa da kupa kaldıran, Avrupa yı dize getiren Sarı-Kırmızılı ekip Ukrayna'nın orta seviye takımına elenerek herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Eksik kadroyla Ukrayna deplasmanına giden Galatasaray rakibinin ataklarına engel olamadı. Galatasaray ilk yarıyı şut dahi atamadan kapattı. Son dakikalarda Arda'nın müthiş pasıyla golü Aydın(90)'ın ayağından bulan Galatasaray bir anda turu geçtim sandı. Fakat defansta konsantrasyonu kaybeden Sarı-Kırmızılı ekip rakibinin Fedetskiy(92) bulduğu golle turu adeta hediye etti. Ayrıca aylardır gereksiz bir kalkanın içinde olan Rijkaard ve Adnan Sezgin'in durumları ise merak konusu.


Fenerbahçe 1-1 PAOK (0-1)



Türk futbolunun bu acınacak gecesine son imza ise Kadıköy'de atıldı. Deplasmanda 1-0 lık yenilgiyle Kadıköy'e gelen PAOK avantajını kaybetsede turu geçmesini bildi. Yunan rakibi karşısında aradığı gol 50. dakika da Emre'nin ayağından bulan Fenerbahçe maçı uzatmaya götürmesini bildi. Bir o kalede bir bu kalede geçen maçta rakibin uzatmada attığı gole (Muslimovic(102)) engel olamayan Fenerbahçe de bu gece elenenler karvanına girdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder