Sayfalar

26 Eylül 2010 Pazar

Carmelo Çıkmazı

Carmelo Anthony yaz başından bu yana takas isteminde ısrarlı. Başlarda bu ısrarı püskürten Denver Nuggets yönetimi de yavaş yavaş Carmelo'nun gitmesine kendisini hazırlıyor gibi. Şayet Carmelo'nun adı ciddi bir şekilde geçen senenin hatta NBA tarihinin en kötü sezonunu geçiren New Jersey'le anılmaya başlandı.


Carmelo'nun New York'a gitmek istemesi ve New Jersey'e sıcak bakmaması bu takasın önündeki en büyük engel. Şayet takasın 4 takım arasında geçeceği ve büyük bir değiş tokuşun olacağı konuşuluyor. Takasın gerçekleşmesi halinde Nets, bu yıl ki draftta 3.sırada seçilen Derrick Favors ile üst sıra seçimi muhtemel 1 yada 2 draft hakkını Denver'a verecek. Denver ayrıca Utah Jazz'in Rus oyuncusu Kirilenko'yu da kadrosuna katacak. Nets, yıldız oyuncusu Devin Harris'i de DJ Agustin karşılığında Charlotte'a gönderecek. Utah ise Charlotte'den Boris Diaw'ı kadrosuna katacak.

Evet, akıl karıştırıcı bir takas bizleri bekliyor gibi. Fakat Carmelo'nun Nets gibi Chicago'ya gitme ihtimali de yüksek. Bu ihtimal ise Chicago'nun Deng yerine Noah'ı Nuggets'a vermesine bakıyor.
Nuggets'ın Carmelo'yu göndermek için istedikleri ise genç bir yıldız, bu sene sonu sözleşmesi bitecek bir isim ve seneye muhtemel bir üst sıra seçimi. Bu yüzden Chicago'nun şansı New York ve New Jersey'e göre biraz daha az, tabi Noah'ı vermemekte inat etmezlerse. Ayrıca New York ise Eddy Curry'yle beraber Anthony Randolph ve Galinari'den birini verecek.

Denver'a da hak vermek lazım. Superstar elden çıkarmak kolay değil. En kârlı işlem neyse onu yapacaklardır elbet. Bu işlemi yaparken de biz ise bu dedikoduları sıkça göreceğiz. Kim bilir belki de Carmelo da diğerleri gibi Miami'ye gider. Neden olmasın?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder